Je eigen website maken met Google Sites (2024)

HomeZoekJe eigen website maken met Google Sites (3)Beeld

AAAAAAAAAA

Je eigen website maken met Google Sites (5)

Waarom zou je een eigen website maken? Wel, om te beginnen is het heel eenvoudig, je hoeft niet te programmeren of technisch onderlegd te zijn. En er zijn talrijke situaties waarin een website leuk of handig kan zijn, denk aan:

 • Iemand viert eerdaags een jubileum. Uitnodigingen deel je op een website.
 • Koken is jouw passie. Je publiceert maaltijden op je website om in de buurt te verkopen.
 • Je schrijft een familiekroniek en kiest wie mogen meeschrijven aan de inhoud.
 • Je hebt een unieke vakantie gehad in Japan en maakt een online album over boeddhistische tempels.
 • Voor het eeuwfeest van jouw vereniging scan je foto's uit het verleden en deelt ze online.
 • Je gaat met een aantal buren onderzoek doen naar grondvervuiling in de wijk. Op een afgeschermde website deel je bevindingen met elkaar en wissel je documenten uit.
 • Je stelt de kennis die je hebt opgedaan tijdens professionele werkzaamheden beschikbaar aan anderen.
 • Je gaat een cursus geven en verspreidt vooraf (een deel van) het materiaal om deelnemers te werven.
 • Van al je vakanties en uitjes heb je foto's, anekdotes en herinneringen. Breng ze samen op één site!
 • Met de leden van je leesclub beschrijf je gelezen boeken en breng je nieuwe boeken onder de aandacht.
 • Enzovoorts, en zo verder!

Google Sites
Een van de makkelijkste manieren om een website te maken vind je bij Google Sites. Daar kun je gratis een eenvoudige website maken en op je gemak uitproberen wat erbij komt kijken:

 • Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen, lettertypes en kleuren. Je kunt een site maken met één pagina, maar ook met 100 pagina's.
 • Het maken van een site houdt in dat je stap voor stap stukjes tekst invoert en foto's, filmpjes en andere inhoud toevoegt. Je kunt deze vergroten, verkleinen, verplaatsen etc.
 • Alles werkt visueel. Tijdens het maken krijg je al een voorbeeld hoe jouw website eruit komt te zien op een computer, smartphone en tablet.Je website wordt opgeslagen in de Google cloud.
 • Je kunt je website zonder kosten publiceren (op internet zetten). Daarbij geef je op wie jouw website kunnen zien, bijv. alleen jijzelf, een groep vrienden en collega's, of iedereen.
 • Het adres van jouw website wordt standaard www.sites.google.com/view/unieke-naam (waarbij jij de "unieke-naam" kiest).
  Zoals je laterin deze uitleg leest, kun je je site ook via een eigen, persoonlijk webadres op internet zetten. Bijv. www.unieke-naam.nl ofwww.unieke-naam.info; dat kost jaarlijks ca. 10 tot 20 euro.

Je eigen website maken met Google Sites (6)
Als voorbeeld voor het maken van een website met Google Sites wordt de sitewww.sites.google.com/view/japanse-tempelsJe eigen website maken met Google Sites (7)in dit onderwerp behandeld.
Op deze site worden veel van de mogelijkheden in Google Sites gebruikt en uitgelegd.

Tip:Bij de uitleg hieronder staan veel schermkopieën; klik of tik daarop om deze te vergroten en doe dat nogmaals om weer te verkleinen.

Inhoudsopgave

Dit heb je nodig: een computer, de Chrome browser en een Gmailadres
Leer Google Sites kennen
Maak een test-website met basiselementen
Bekijk een uitgebreid voorbeeld: Japanse tempels
Beperk toegang tot je website (indien nodig)
Publiceer je website
Meer weten?

Dit heb je nodig: een computer, de Chrome browser en een Gmailadres

Websites die je maakt met Google Sites kunnen op alle apparaten worden bekeken: computers, smartphones en tablets. Het maken van een website doe je op een Windows computer of Mac.

Op de computer gebruik je de browser (Chrome of Safari) en een Google-account (een Gmailadres).Als je zo'n account nog niet hebt, ga dan naar https://accounts.google.comJe eigen website maken met Google Sites (8) om er een te maken.

Leer Google Sites kennen

Je eigen website maken met Google Sites (9)Start de browser op je computer, ga naar https://sites.google.comJe eigen website maken met Google Sites (10) en log in met je Gmailadres.

Op het beginscherm van Google Sites staan bovenin opties om een nieuwe site te starten: als je op de gekleurde plus klikt, start je een lege (blanco) site. Er zijn ook templates (sjablonen) om een voorgedefinieerde site als basis te gebruiken.
In het onderste deel van het scherm staan recente sites die je al gemaakt hebt en waaraan je verder kunt werken:

Je eigen website maken met Google Sites (11)

NB Onderin staat een knop om naar "de klassieke versie van Sites" te gaan. Dat is een verouderde versie die binnenkort wordt opgeheven. Als je de term "Klassieke site" tegenkomt, kun je de betreffende informatie dus negeren.

Klik op de gekleurde plus om een nieuwe, "lege" site te starten. Daarop verschijnt het volgende venster met de eerste pagina van je website:

Je eigen website maken met Google Sites (12)

Schuif de muis (zonder te klikken) op de tekst "Je paginatitel" en je ziet meteen een aantal mogelijkheden om de pagina aan te passen:

Je eigen website maken met Google Sites (13)

 • Dubbelklik op "Je paginatitel" om jouw eigen titel in te typen.
 • Linksboven kun je een naam aan jouw website geven.
 • Klik op "Afbeelding wijzigen" om een achtergrondfoto te kiezen.
 • Klik op "Koptype" om een grotere of kleinere kop te kiezen.
 • Klik op het prullenbak-ikoontje links om de kop te verwijderen.

Zoals je merkt is dit een makkelijke, visuele manier van werken.

In de kolom rechts naast de webpagina zie je drie koppen: Invoegen,Pagina's enThema's.

Je eigen website maken met Google Sites (14)Je eigen website maken met Google Sites (15)Je eigen website maken met Google Sites (16)

 • Bij Invoegen tref je allerlei mogelijkheden aan om iets op een webpagina te zetten, variërend van tekst en afbeelding, tot inhoudsopgave en document. Je ziet ook een aantal "lay-outs"; dat zijn voorgedefinieerdecombinaties van tekst en afbeeldingen, bedoeld om het je makkelijk te maken. Lay-outs geven hetzelfde resultaat als dat je zelf tekstvakken en afbeeldingen naast elkaar zet.
 • Bij Pagina's kun je extra pagina's aan je website toevoegen, een naam aan elke pagina geven, de volgorde veranderen en zo nodig pagina's verwijderen.
 • Bij Thema's kies je een combinatie van stijl, lettertype en kleur om de opmaak van je webpagina's consequent door te voeren.

Boven de pagina staat een balk met handige opties:

Je eigen website maken met Google Sites (17)

 1. Klik links op het logo van Google Sites om naar de beginpagina te springen.
 2. Daarnaast staat de naam van je website.
 3. Het gebogen pijltje naar links ga je vaak gebruiken: je maakt er een wijziging mee ongedaan. Dus als je net iets hebt gewijzigd op een pagina en het bevalt je niet, klik op het pijltje. Of klik net zo vaak totdat je terug bent bij de situatie waarmee je tevreden was.
 4. Klik je een keer (of een aantal keren) te vaak op het gebogen pijltje naar links, gebruik dan het gebogen pijltje naar rechts om een wijziging weer aan te brengen.
 5. Het Voorbeeld-ikoontje met de twee schermen gebruik je om te kijken hoe jouw website eruit komt te zien op een computer, tablet en smartphone - op apparaten dus met verschillende schermgroottes. Google Sites past automatisch "responsive design" toe, zodat jij je niet druk hoeft te maken over de weergave van jouw website op verschillende apparaten.
 6. Klik op het volgende ikoontje om een link te kopiëren naar jouw gepubliceerde website. Dit is dus pas actief als jouw website "live" is.Je kunt de link daarna plakken in bijv. een e-mail of document.
 7. Wil je dat een beperkte groep mensen jouw website kan zien of werk je samen met anderen aan de website, dan geef je dat op via het ikoontje met het poppetje.
 8. Bij het tandwiel geef je een aantal instellingen op voor jouw website.
 9. Via de drie puntjes kom je bij enkele handige extra opties, zoals jouw site dupliceren om een kopie te maken (bijv. voordat je grote wijzigingen aanbrengt waarvan je nog niet zeker bent), help-informatie en een rondleiding met globale uitleg.
 10. Tot slot de belangrijkste knop: Publiceren. Daarmee zet je de website op internet zodat deze beschikbaar komt voor anderen. Als je later de website wijzigt, klik je daarna ook weer op Publiceren om de nieuwe inhoud op internet aan te passen. In dat geval toont Google Sites de huidige en nieuwe inhoud naast elkaar, zodat je jouw wijzigingen nog even kunt controleren.

Maak een test-website met basiselementen

Voordat je aan een echte site begint, is het aan te raden om eerst een aantal mogelijkheden uit te proberen. Volg de onderstaande handelingen om de basis van Google Sites in je vingers te krijgen:

 1. Start een nieuwe, lege site. Klik op "Je paginatitel" en typ een titel, bijv. Mijn eerste website. Terwijl je dit intypt, zie je boven de titel een balk met opties verschijnen:
  Je eigen website maken met Google Sites (18)
  Met de opties kies je de tekstopmaak. Als je met je muis over de opties schuift (zonder te klikken) zie je wat ze doen. Selecteer de tekst van jouw titel en kies dan een ander lettertype. Klik daarna op het gebogen pijltje naar links om deze wijziging ongedaan te maken. Zo kun je eenvoudig dingen uitproberen.
  Klik op de tekst van jouw titel. Links en rechts op het blauwe kader staat een rondje:
  Je eigen website maken met Google Sites (19)
  Klik op een rondje, houd de muisknop ingedrukt en sleep het rondje naar links of rechts. Zo pas je het tekstvak aan.
 2. Kies een achtergrondfoto voor jouw paginatitel: klik op de titel en klik daaronder op de knop Afbeelding wijzigen. Je kunt een foto uploaden van jouw computer of een afbeelding selecteren. Probeer ze allebei maar eens uit en kies een mooie foto.
  Klik linksboven de paginatitel op "Geef de naam van de site op" en typ een naam.
 3. Je eigen website maken met Google Sites (20)Klik in de kolom rechts onder Invoegen op Tekstvak.
  Een tekstvak verschijnt en je kunt nu een eerste stukje tekst typen (of plakken) voor deze webpagina. Je zou de bezoeker welkom kunnen heten of het doel van je website kunnen uitleggen.
 4. Je eigen website maken met Google Sites (21)Klik in de kolom rechts onder Invoegen op Afbeeldingen en kies een foto.
 5. Stel dat je nu het volgende op je scherm hebt staan:
  Je eigen website maken met Google Sites (22)
  Schuif met je muis (zonder te klikken) over de welkomtekst en de onderste foto. Je ziet links enkele ikoontjes verschijnen en ook staan er blokjes met 10 punten:
  Je eigen website maken met Google Sites (23)
  Je eigen website maken met Google Sites (24)
  Met het ikoontje van het schilderspalet kun je de achtergrond aanpassen, met de twee blokjes kun je de tekst of afbeelding dupliceren en met het prullenbakje kun je het verwijderen.
  De blokjes met 10 punten zijn heel handig, ze fungeren als "handvat": klik erop, houd de muisknop ingedrukt en je kunt het tekstvak of de foto naar een andere plek op de pagina slepen. Vooral handig als je net iets hebt gedupliceerd.Probeer het maar eens uit (met het gebogen pijltje naar links kun je altijd weer iets ongedaan maken).

  Als je klikt op de tekst of de foto verschijnt erboven een balk met opties (o.a. opmaak,lettertype, regelafstand, bijsnijden, verwijderen) en eromheen een blauw kader met rondjes:
  Je eigen website maken met Google Sites (25)
  Je eigen website maken met Google Sites (26)
  Versleep de rondjes om de grootte van het tekstvak of de foto te veranderen.Probeer de diverse mogelijkheden maar eens uit.

  Tip:Als je een rondje versleept toont Google Sites een aantal hulplijnen: grijze lijnen waarmee 12 kolommen met marges worden weergegeven; deze kun je gebruiken om bijv. verschillende foto's op dezelfde positie onder elkaar te plaatsen. Soms zie je ook blauwe hulplijnen om bijv. een foto te centreren:
  Je eigen website maken met Google Sites (27)

 6. Je eigen website maken met Google Sites (28)Klik in de kolom rechts op Pagina's. Klik op de plus onderin de kolom en voeg een voor een pagina's met de volgende namen toe:
  • Voorbeeld
  • Contact
  • Meer
  Schuif daarna de muis over "Homepage", klik op de drie puntjes, klik op Eigenschappen en verander de naam van Homepage naar Home.
  Schuif de muis over "Meer", klik op de drie puntjes, klik op Subpagina toevoegen en geef de subpagina de naam "Mijn hobby's".Doe dit nogmaals en noem de tweede subpagina "Mijn vakanties".
  Nu zou je het volgende resultaat moeten hebben:
  Je eigen website maken met Google Sites (29)
  Zoals je ziet worden de paginanamen als menu bovenin de webpagina weergegeven. De subpagina's bij Meer bereik je door op het pijltje naar beneden te klikken.

  Tips:

  • In de kolom met pagina's kun je de volgorde van pagina's veranderen door deze te verslepen. Dit werkt ook door in het menu.
  • Als je een pagina hebt gemaakt met een mooie lay-out die je vaker wilt gebruiken, dupliceer dan die pagina door op de drie puntjes te tikken. Vervolgens pas je de gedupliceerde pagina aan met andere inhoud.
 7. Klik in de kolom rechts op Thema's. Tot nu toe gebruikte je hetstandaard thema "Eenvoudig" met een blauwe kleur:
  Je eigen website maken met Google Sites (30)
  Klik op een ander thema en je ziet meteen het verschil (zoals je weet kun je met het gebogen pijltje naar links altijd weer terug naar wat je had...).
  Bij een thema kun je ook de letterstijl kiezen; die beïnvloedt titels/koppen en het menu bovenaan je pagina.

  Je kunt ook de kleur kiezen als onderdeel van het thema. Spreken de voorgestelde kleuren je niet aan, klik dan op het rondje met het verfblik om zelf een kleur te kiezen:
  Je eigen website maken met Google Sites (31)

  Nou is het nog niet zo makkelijk om in het kleine blokje van de kleurkiezer een geschikte kleur te vinden.Gelukkig zijn er websites die je helpen met de kleurkeuze, bijv. https://encycolorpedia.nl/htmlJe eigen website maken met Google Sites (32)enhttps://www.w3schools.com/colors/Je eigen website maken met Google Sites (33).
  Heb je daar een mooie kleur gevonden, typ dan de 6-cijferige kleurcode achter het hekje onder de kleurkiezer in Google Sites:
  Je eigen website maken met Google Sites (34)
 8. Het wordt tijd om te kijken hoe jouw website eruit komt te zien op verschillende apparaten: klik op de balk bovenin Google Sites op het Voorbeeld-ikoontje:
  Je eigen website maken met Google Sites (35)
  Gebruik de knopjes onderin de voorbeeldweergave om te zien hoe jouw website wordt getoond op een smartphone, tablet en computer. Klik daar op het kruisje om het voorbeeld te sluiten:Je eigen website maken met Google Sites (36)
 9. Ben je tevreden met je nieuwe site en wil je deze op internet zetten, dan kun je de site publiceren.Niet echt nodig voor de simpele test-site die je nu hebt gemaakt, maar het kan. Na publicatie kun je de site zo nodig weer van internet verwijderen.
  Klik op de Publiceren-knop bovenin Google Sites. Daarop opent het volgende venster:
  Je eigen website maken met Google Sites (37)
  Het webadres van jouw site staat vermeld. Je zou het nog kunnen aanpassen; Google checkt dat het uniek is. Het beheren van een aangepast domein en wie de site kan bekijken behandelen we later.
  Klik op de Publiceren-knop om jouw site op internet te zetten. Daarop verschijnt onder in beeld een bevestiging dat jouw site is gepubliceerd. Klik daar op weergeven om er meteen heen te springen:
  Je eigen website maken met Google Sites (38)

  Gefeliciteerd, je hebt een website!

 10. Als je je gepubliceerde website bekijkt, dan zie je linksonder een informatie-ikoontjeJe eigen website maken met Google Sites (39). Klik erop en je ziet dat de site gemaakt is met Google Sites. Ook staat er een knopje om misbruik te rapporteren.
  Als je bij het info-ikoontje op Google Sites klikt, dan springt de browser naar Google Sites. Mocht je nog ingelogd zijn (ofwel, als je je niet hebt afgemeld) dan kun jij meteen de site bewerken. Dat geldt natuurlijk niet voor anderen!
 11. Je kunt de publicatie van je site ongedaan maken. Daarmee kun je de site wel weer bewerken in Google Sites, maar is-ie niet meer beschikbaar op internet. Met andere woorden, je verwijdert de site van het web.
  Open hiervoor de website in Google Sites. Rechts van de Publiceren-knop staat nu een klein pijltje naar beneden, klik daarop:
  Je eigen website maken met Google Sites (40)
  Klik vervolgens op Publicatie ongedaan maken en bevestig dit.

Tot zover de test. Zonder ook maar één regel te programmeren heb je een website gemaakt. Hopelijk smaakt het naar meer!

Bekijk een uitgebreid voorbeeld: Japanse tempels

Je eigen website maken met Google Sites (41)De test-website geeft al een redelijke indruk van de mogelijkheden die Google Sites biedt. Om nog een stap verder te gaan is een demo-site gemaakt die over Japanse tempels gaat.
Je vindt de site op het volgende adres:https://www.sites.google.com/view/japanse-tempelsJe eigen website maken met Google Sites (42).

Blader eens rustig door deze site. Onderaan de meeste pagina's staat een geel blokje tekst met uitleg over het gebruik van Google Sites op de desbetreffende pagina.

Kijk vooral bij het Invoegen-menu. Daar tref je voorbeelden aan van de meeste Invoeg-opties die Google Sites biedt.

Uiteraard is het niet mogelijk alles te laten zien. Je kunt bijv. maar één thema in een website toepassen. Desalniettemin tref je de meest bruikbare opties aan: diverse pagina's die onderling zijn gelinkt, een menu dat de structuur van de site aangeeft en navigatie makkelijk maakt, de combinaties van tekst en afbeeldingen die je volledig zelf in de hand hebt, en zo voorts.

Beperk toegang tot je website (indien nodig)

De meeste websites worden met de wereld gedeeld. Iedereen kan dan jouw site bekijken.

Maar als je bijv. een familie-website maakt, dan wil je waarschijnlijk dat alleen familieleden de site kunnen bekijken.Of mogelijk werk je aan een project en wil je aan bepaalde personen bevoegdheid geven om de site te bewerken.In deze gevallen dienen de betreffende personen te beschikken over een Google-account (een Gmailadres).

Je stelt deze afgeschermde toegang als volgt in:

 1. Klik Je eigen website maken met Google Sites (43)in de balk bovenin Google Sites op het poppetje met de plus.
 2. Klik op de regel "Mensen en groepen toevoegen" en vul daar het Gmailadres in van iemand aan wie je toegang geeft. Vervolgens kies je Bewerker of Kijker om aan te geven wat de desbetreffende persoon mag doen op jouw site. Daarna klik je op de knop Delen:
  Je eigen website maken met Google Sites (44)
 3. Klik in het venster getiteld "Delen met mensen en groepen" rechtsboven op het tandwiel. Als bewerkers toegang tot jouw site aan anderen mogen geven, zet je daar een vinkje. Wil je het verstrekken van toegang in eigen beheer houden, verwijder dan het vinkje:
  Je eigen website maken met Google Sites (45)
 4. Klik nogmaals op het poppetje met de plus. Onder het venster getiteld "Delen met mensen en groepen" staat "Links":
  Je eigen website maken met Google Sites (46)
  Klik op Wijzigen. Je kunt nu aangeven of:
  • alleen de door jou toegevoegde personen de concept website en/of de gepubliceerde website kunnen openen (kies optie Beperkt), of
  • iedereen de concept website en/of de gepubliceerde website kan openen (kies optie Iedereen met de link voor de concept website en optie Openbaar voor de gepubliceerde website):
   Je eigen website maken met Google Sites (47)
  Als je twijfelt, beperk dan eerst de toegang zodat je het kunt uitproberen.
 5. Meer informatie over het afschermen van je website lees je op dezeJe eigen website maken met Google Sites (48)en dezeJe eigen website maken met Google Sites (49)webpagina van Google.

Publiceer je website

Publiceren betekent dat je website op internet terecht komt en dat iedereen ernaar kan kijken (tenzij je de toegang hebt beperkt zoals hierboven staat).

Publiceer op www.sites.google.com

Standaard wordt jouw website gepubliceerd via Google Sites en krijgt het als webadreswww.sites.google.com/view/unieke-naam. Dit kost je niets en is een kwestie van twee muisklikken:

 • Klik Je eigen website maken met Google Sites (50)in de balk bovenin Google Sites op de Publiceren-knop.
 • Vul de naam in bij webadres en klik nogmaals op Publiceren:Je eigen website maken met Google Sites (51)

Publiceer op een zelfgekozen webadres

Er zijn nog twee aanvullende opties om je website met een eigen, persoonlijk (lees: niet-Google) webadres op internet te zetten:

 1. Je kunt bij Google een domein kopen, dat doe je bij Google DomainsJe eigen website maken met Google Sites (52).
  Een domein bestaat uit een naam en een extensie. De naam zou kunnen zijn japanse_tempels en de extensie .nl. Of de naam ismijnhobby met extensie .info.
  Uiteraard moet de combinatie van naam en extensie nog niet in gebruik zijn.

  Bij Google Domains kun je uit meer dan 300 extensies kiezen, maar .nl zit daar niet bij! Wel heel veel andere, zoals .club, .com, .net, .org, .app, .me, .biz. De kosten hiervan bedragen tussen de 10 en 20 euro per jaar.
  Kijk hierJe eigen website maken met Google Sites (53)voor een lijst met alle domeinextensies.

 2. Als je domeinextensie .nl wilt voor je webadres (of als je Google liever niet gebruikt), dan kun je bij een hostingbedrijf een domein kopen.
  Dat kan bijv. bij https://www.vimexx.nl/Je eigen website maken met Google Sites (54),https://www.strato.nl/Je eigen website maken met Google Sites (55)en https://www.transip.nl/Je eigen website maken met Google Sites (56)om maar enkele van de vele hostingbedrijven te noemen.

  Bij een hostingbedrijf hoef je geen hostingpakket aan te schaffen, want voor het maken van je site gebruik je al Google Sites. Je hebt dus alleen een domeinnaam nodig, dat kost doorgaans minder dan 10 euro per jaar.
  Als je hiervoor kiest is het wel aan te raden vooraf even na te gaan of men ook een website van Google Sites host en of men je dan even helpt met het omzetten van de "DNS-instellingen" (de Domain Name Server voor jouw website bij het hostingbedrijf moet namelijk naar Google Sites verwijzen).

Je eigen website maken met Google Sites (57)Om je site op een zelfgekozen webadres te publiceren, klik je eerst zoals gebruikelijk op de Publiceren-knop in de balk bovenin Google Sites.
In het getoonde venster klik je vervolgens bij "Aangepast domein" op Beheren:
Je eigen website maken met Google Sites (58)

Daarmee kom je terecht in het Instellingen-menu > Aangepaste domeinen. Klik daar op Instellen starten:
Je eigen website maken met Google Sites (59)

Klik op "Een domein van derden gebruiken" als je bij een hostingbedrijf al een domein hebt gekocht:
Je eigen website maken met Google Sites (60)
of klik op "Een domein kopen" als je bij Google Domains een domein wilt kopen:
Je eigen website maken met Google Sites (61)

Als je hierboven hebt gekozen voor "Een domein van derden gebruiken" dan moet je je domeinnaam (webadres) intypen. Google wil verifiëren dat jij de eigenaar van de domeinnaam bent. Daarvoor krijg je een verificatiecode die je als TXT-record moet toevoegen aan de DNS-instellingen van je domein.
Na succesvolle verificatie dien je nog enkele aanpassingen in de DNS-instellingen aan te brengen: je krijgt een CNAME dat verwijst naar Google en je dient A-, AAAA- en TXT-records te vervangen.
Dat klinkt ingewikkeld en is het ook enigszins. Vandaar de eerdere tip om vòòr aanschaf van een domeinnaam bij een hostingbedrijf te vragen of ze je kunnen helpen bij het omzetten van de DNS-instellingen.

Als je hierboven hebt gekozen voor "Een domein kopen" dan opent Google Domains waar je de gewenste domeinnaam kunt intypen. Google zoekt of de naam beschikbaar is en toont wat het per jaar kost; klik rechtsboven op Kopen om de domeinnaam aan te schaffen:
Je eigen website maken met Google Sites (62)

Kijk hierJe eigen website maken met Google Sites (63)voor meer informatie over het gebruik van een aangepast domein voor je website.

Meer weten?

Meer informatie vind je op de Google Sites Help paginaJe eigen website maken met Google Sites (64).

Reageren?

Wil je meer weten of heb je hulp nodig? Wil je een reactie geven?Stuur een e-mail naar adamcomputerhulp@gmail.com.

Je eigen website maken met Google Sites (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 5634

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.